Ola Sandstig och bokförlaget Mondial skyddar apatiska barn genom att berätta om MAL-BP övergrepp

Om boken ”DE APATISKA BARNEN – och samhället som svek”.

Boken kom ut september 2020. Författad av Ola Sandstig och utgiven på Mondial Bokförlag. Boken innehåller en svidande vidräkning med hur ett helt etablissemang, politiker, kultursfärer, läkare , journalister och tjänstemän svikit barn i svår tortyrsituation när det väl kända medicinska övergreppet Malingering by Proxy har mörklagts

Notera att det är inte bara svenska journalister utan även norska journalister och och norska psykiatriker som är utförligt informerade om övergreppen men har svikit barnen.

Nedan ser ni kopia på sex sidor från boken där det fasansfulla övergreppet MAL-BP omtalas på sida 163, 194-195- 263 och det refereras till undertecknads insatser för att lyfta begreppet upp till vetenskaplig debatt. Insatser som enligt boken sid 263 var dömt till att misslyckas då SVT/SR och hela Sverige journalistkår tillämpade tricket ”Shoot the whistleblower”. Alla Sveriges mediaredaktörer kjallade nämligen Dr Jackson grundlöst för nazist och högerextremist och nekade Dr Jackson genmäle. Till slut lurade Dr Jackson svenska journalister i en fälla med hjälp av skötsamma och hederliga högerextrema och nationalsocialister som sa ”Vi accepterar inga övergrepp på barn – vare sig på svenska eller invandrade barn”.

Notera sida 263 längst ned: Det sammanfattas här att MAL-BP passar exakt som förklaring och anti-visselblåsar tekniken att skjuta budbäraren används intensivt. Men Dr Jackson lurade Aftonbladet att attackera honom för att kunna dra dem inför domstol. I rättsprocessen B 15812-16 där SVT:s programdirektör Jan Helin åtalades fick Dr Jackson fullt stöd från läkarförbundet men Jan Helins kollegor tystade ner allt. Helin slapp fängelse och Jackson betalade inga rättegångskostnader.

Dr Jackson som är politiskt klassisk europeisk konservativ sa ”Jag struntar i om det är komunizter eller nasister som hjälper barnen – det viktiga är att barnen slipper denna fruktansvärda tortyr där de svälts och hotas till apati”.