Om Public Services FAKE NEWS – hur vet vi att söndagskvällens falska larm i Stockholm var falskt?

Jag har diskuterat en del i kommentarer och artiklar om problemet med SVT/SR fake-news rapportering och hur farligt SVT/SR:s lögner är i ett samhällsperspektiv.

På söndagskvällen i Stockholm vid 22-tiden hördes hesa Fredrik ljuda över stadens hustak och in i varenda lägenhet.  Relativt snart meddelades via lögnaktiga Public Service och MSM- media att det hela var ett s.k. mänskligt fel.

Jag beklagar, jag har all anledning att icke vara säker på att SVT/SR talar sanning.   Ty SVT/SR har ljugit om:

  1. Apatiska barn epidemin där SVT har orsakat en tortyrkatastrof som drabbat tusentals flyktingbarn genom att lyfta fram Gellert Tamas fake-news i saken.
  2. Lögnerna från SVT/SR att miljoner lågutbildade immigranter (som omedelbart blir bidragstagare och får pensionspengar som egentligen skulle gå till oss) som kommit till Sverige är nödvändig välutbildad arbetskraft bl.a. för våra pensioners skull. Vi vet idag det är tvärtom.
  3. Att ordning och reda i skolan där läraren är en auktoritet är fascistiskt.

Dessa tre punkter och en mängd andra ”berättelser” från journaliztdårarna på SVT/SR som visat sig totalfalska har idioterna på SVT/SR kunnat kabla ut till allmänheten decennium efter decennium – men nu växer det folkliga motståndet mot de falska nyheterna.

Kort och gott, svenska journalizter, svensk media i allmänhet med public service SVT/SR i spetsen har grundlurat allmänheten så intensivt under så många år så i alla fall jag saknar förtroende för dem.  Jag kan mycket väl tänka mig att SÄPO i sista stund stoppade plutonium-tillförsel till Stockholms dricksvatten i en terrorattack av jihadister dock så att viss mängd plutonium, ett av de farligaste ämnen som finns, bedömdes ha läckt ut och man slog i desperation på Hesa Fredrik.   Efter ytterligare 5 minuter hade SÄPO återfunnit samtliga 10 plutoniumbehållare och SVT/SR kunde därför gå ut med att faran var avlyst och för att icke starta oroligheter/uppror i städerna så sa man via sina informationskanaler att det hela var ett misstag. Någon Hesa Fredrik dementi att faran upphört sändes dock aldrig ut för man var icke 100%-igt säker. Ärligt talat tror jag det var ett mänskligt misstag och icke en terrorattack men svensk journalistik har grundmurat en välmotiverad misstänksamhet mot media och detta kan bli väldigt väldigt farligt.   Raska och drastiska åtgärder måste till som ett totalt utbyte av journalisterna inom SVT/SR där rekryteringen bör skötas av en parlamentarisk kommission där SD har fullvärdig representation och eventuellt t.o.m. vetorätt. Veto-rätt för SD kan faktiskt motiveras utifrån flera grunder. Rekryteringen får ICKE på något sätt styras av svenska journalister.  Begär däremot gärna in engelska journalister som rådgivare i rekryteringsprocessen.

Svenska journalizters falska rapportering under decennier har skapat ett trovärdighetskaos i Sverige. Journalizmen har ersatt kommunizmen och skapat ett sluttande plan i Sverige som icke kan återställas i normalt läge förrän helt nya människor utan själslig nedsmittning av kulturmarxizm, Bonnierz-marxizm och svenska korrupta journalizthögskolor, anlitats och därmed nya fräscha journalister med sanningspatos ersatt de unkna *kmz-journalisterna på public service SVT/SR och billiga Bonnierz-journalizterna.

*kmz = kulturmarxizm