Om SD får över 50% valet 2018 – då börjar problemen

Jag läste att en av mina facebook-vänner skrev han tror SD får över 60% i riksdagsvalet 2018.    Jag tänkte längre och funderade på vad som händer om SD skulle få över 70% .  Jag landade dock vid mer realistiska ”vad händer om SD får över 50%” vilket icke är en omöjlighet.   Ledarsidorna hade en tankeväckande artikel https://ledarsidorna.se/2017/08/valet-2018-en-perfekt-storm/

Det är faktiskt ett både suggestivt och förskräckande tankescenario som träder fram. Ett SD i egen majoritet skulle få enorma förväntningar på sig att snarast möjligt återskapa Sverige som det var för 20 år sedan, eller i alla fall för 10 år sedan.   Alla sådana försök är dock omöjliga med den nuvarande demografin. Vi har idag över en miljon muslimer i Sverige där 80% är bidragsberoende, hundratusentals, kanske över miljonen kan icke svenska språket. Hur skulle SD kunna dra in tolktjänster, hemspråksundervisning, ta itu med allt bidragsfusk, få ut totalt okvalificerade invandrare i arbeten de skulle vägra utföra?

OM SD skulle sätta totalstopp för invandring hur skulle protesterna se ut när 80000- 90000 kräver att få hit sina familjer? Den pågående sittstrejken vid mynttorget torde vara en blek föraning.   Hur skulle protesterna hanteras i ett land som saknar både polis och militär?  Hur skulle SD hantera situationen om de i riksdagen beslutade att för att få bidrag måste du vara bosatt i Sverige och det visar sig att 200.000-300.000 invandrade förtidspensionärer som återflyttat till sina hemländer måste återflytta till Sverige för att få behålla sin förtidspension -till bostäder som icke existerar? Hur skulle denna extremt ökade belastning påverka en redan kaotisk sjukvård? Det skulle även bli en dominoeffekt av problem in i andra förvaltningsområden.

Min bedömning är att SD har inga som helst möjligheter att påverka mer än minimalt. SD kan komma till rätta med mindre systemfel som att minska en aning på invandringen, göra skolan statlig och andra på pappret stora reformer men rör SD vid de stora samhällsproblemen skall de snart inse att de saknar instrument att hantera dem – de har med andra ord en alldeles för svag ordningsmakt och skulle mot all förmodan ordningsmakten fungera bättre än förväntat så saknas fängelseplatser. Motståndsgrupper bland oliktänkande enklaver som shia-och sunnimuslimer, syrisk-ortodoxa kristna, afrikanska etniska enklaver, serber och andra krigsvana grupperingar kommer att kunna organisera sig utan att den svenska ”ordningsmakten” göre sig påmind.

Och när svenska folket inser att neonazisterna i SD trots riksdagsmajoritet inte har en chans att parlamentariskt påverka den accelererande samhällsutvecklingen mot islamisering och mångkulturell anarki – då vaknar många upp och förstår att landet Sverige har försvunnit. Svenskarna hade för länge gått omkring med en förmedveten tanke om att ”blir det alltför fördjävligt så får man väl bli rösta på nationalsocialisterna så fixar allt sig till slut ändå”.  Som i sagans värld.   Det stora problemet med ett SD i egen majoritet är alltså den desperation som då uppstår bland den mäktiga medelklassen. Det är då de verklige problemen kommer som vi trodde varit förpassade till historiens soptipp. Här får var och en använda sin fantasi vilket scenario som kan komma att utvecklas.

Verkligheten är dock den att när SD har misslyckats så vet ingen riktigt vad som händer.  Kan det bli en statskupp före valet 2022? Helt omöjligt eftersom det saknas polis och militär. Kan nationalsocialisterna i Nordiska Motståndsrörelsen  få en position i samhället där de utomparlamentariskt kan göra något?   Det enda jag säkert vet är att det svenska samhället som vi lärt känna det är i stark förvandling. Det är idag underminerat och sönderfrätt av kulturmarxizm och feminizm. Det är svenskarna som själva röstat för det. Det är detta de får- nu. Ett annat samhälle med andra ideal. Att kaoset i detta land blir så stort att gränserna kommer att ritas om ser jag som oundvikligt.