Operation Ansgar dokument 4

2020-02-26

Operation Ansgar dokument 4

 

Svenska Dagbladets ansvar och svar på email

Idag följer vi upp det email vi igår sände till Svenska Dagbladets samtliga redaktioner med de svar vi hittills ett dygn senare fått från Svenska Dagbladet, förkortat SvD, om varför de tog bort artikeln som publicerades på internet 2005-12-13 där tre psykiatriker förklarar att övergrepp utförs på apatiska barn. Notera att ansvarig chefredaktör och ansvarig utgivare var en kvinna Lena K Samuelsson som torde betraktas som en av de huvudansvariga för att mörklägga övergreppen på barnen. Artikeln låg på nätet fram till 2007- 2008 då den började redigeras och slutligen togs bort. Se artikeln nedan som är inscannad kopia från pappersupplagan där artikeln publicerades i pappersform 2005-12-14. Original kan ses på Kungliga Biblioteket i Stockholm.

Resultat: Inga svar har kommit från SvD.

Åtgärd:   Vi lägger nu upp en strategi hur få tag på journalisterna på SvD resp Lena K Samuelsson nu på Aftonbladet. Jag har preliminärt fått löfte om ett film-team från belysande alternativmedia som följer med mig till Svenska Dagbladets kontorshus och filmar när jag söker svar på väldigt enkla frågor som:   VARFÖR TOG SvD BORT den artikel som belyser övergrepp på apatiska barn? Se artikel nedan. SvD valde att gå på Gellert Tamas väg, han som med sin skröna fick hela Riksdagen, Socialstyrelsen, Karolinska Institutet och journalistkåren att tralla med att inga övergrepp pågår mot de utsatta barnen.

Vi står nu inför en skandal av oerhörda mått – en av de största medicinska skandalerna i världshistorien  – där 1000-tals friska barn gjorts sjuka, traumatiserats och kanske t.o.m. dödats med hjälp av skattemedel efter att ha hållits som medicinska slavar månader och år.

Det minsta SvD kan göra torde vara att ge en ordentlig och utförlig förklaring varför de tog bort från internet den artikel som 2005-12-13 påpekar att sanslöst grymma övergrepp kan föreligga. Övergepp som icke har det minsta med att ”spela sjuka” som svensk journalistkår kallat det. ”Spela sjuka” för tanken till barn som spelar monopol, fotboll eller leker vilket är en fruktansvärd skymf mot de barn som genomgår ett obeskrivligt lidande. Artikel vad f.ö. bevismedel vid Stockholms Tingsrätt mot SVT:s näst högste chef Jan Helin som förnekar barnövergrepp och vägrar citera Dr Jackson korrekt. Vi kommer även söka Jan Helin med filmteam, så småningom.