Operation Ansgar dokument 5

2020-02-27

 

Operation Ansgar dokument 5

SVT fortsätter möklägga och Svenska Dagbladet svarar ej på mail.

Nedan ser ni:

  1. Den tweet journalisten Ola Sandstig, riksbekant från Magasinet Filter septembernumret 2019 där han intervjuade barn som utsatts för tortyr och sände 2020-02-08 till Dr Jackson där han säger Dr Jackson låg närmast sanningen i denna fråga.
  2. Den polisanmälan Dr Jackson gjorde 2012-01-30 till polisen i Skövde där Dr Jackson tydligt redogör för övergreppen på barnen. Se gärna de intressanta kommentarerna.
  3. En screenshot från SVT 2020-02-27 där SVT fortfarande låtsas som att Dr Jackson och alla hans varningar aldrig har existerat.   SVT döljer totalt att SOU 2006:49 öppnade upp för det fruktansvärda övergreppet Malingering by Proxy, ett begrepp som SVT sannolikt missförstod på grund av dåliga engelska kunskaper. Se punkt 4.
  4.  Denna punkt bör läsas tillsammans med punkt 1-3 ovan men med tanke på att denna punkt sannolikt förklarar hela apatiska barn epidemin i Sverige alltså att denna typ av barnmisshandel var okänd för svenska barnläkare och att journalisterna på Sveriges Television hade dåliga engelska kunskaper speciellt inom denna avancerade engelska uteslutningsdiagnostik. SVT och svenska journalisterna förstod aldrig att SOU 2006:49 diskuterade att det var vuxna som simulerade/fabricerade i barnen och att barnen var offer. Så punkten 4 lägges i ett separat inlägg/dokument som kallas Operation Ansgar dokument 6.

Thomas Jackson polisanmäler Röda Korset

 

 

 

 

 

2. Screenshot Svenska Dagbladets FAKE NEWS om apatiska barn