Ord till Horace Engdahl. Arnault är oskyldig! Kvinnor ljuger! Domstolar och psykologisk forskning måste ta hänsyn till kvinnlig hysteri

Jag såg intervju med Horace Engdahl på SVT:s Aktuellt ikväll. Ämnet var krisen i Svenska Akademin.   Följande skriver jag i egenskap av kunnig om själens konstitution och dynamik.

Det är Horaces plikt att vara ärlig mot sig själv, mot mänskligheten, humaniora med dess vetenskaper om själens uttryckssätt och dess gestaltning i den språkliga konsten.

Ja Horace Du har rätt! Om att det kvinnliga ibland presterar mindre än det manliga i strukturerat och intellektuellt arbete. Kvinnor är mer känslosamma och har lägre tröskel för hysteriska reaktioner alltså en form av besättelse där förnuftet lämnat över själens roder till emotioner.

Låt mig berätta för Dig Horace följande: När jag publicerade artikeln om svaret på gåtan på de apatiska barnen, alltså att det är grova övergrepp på barnen vilka äro i en s.k. malingering by proxy situation, så var det två män som intervjuade respektive publicerade mig. I Svenska Dagbladet Markus Lutteman december 2005 och i Dagens Medicin 18 januari 2006 Henrik Kennedy.

Kvinnorna var helt tysta. De förstod att här kom någon som sa sanningen om barnen. Och denne kom som en profet utifrån, från England. Den kvinnliga naturen kuvades av profeten men häxbrygden började jäsa – som den alltid gör hos förnärmade kvinnor.

Vad som skedde sedan var att ett halvår senare två män Nils Hanson och Gellert Tamas skulle med sina rudimentära intellekt och magra kunskap försöka visa sig på styva linan- omedvetet för kvinnorna såklart – men det förstår vare sig de två männen eller den stora mängden kvinnor som föll i trans för dem. Dessa två män voro då och är idag banala kommunister som irriterade sig på att den konservative Dr Jackson kom med det intellektuella kunskapsbaserade svaret på gåtan om de apatiska barnen.

Gåtans svar var och är nämligen något så tragiskt som ren och skär barnmisshandel för att vuxna skall få asyl. Barnmisshandel maskerad till familjevård där barnen sondsvälts till dödens gräns, i de grova fallen.

När de två männen visade sin ljugarerektion så vilka var det som hänfördes, jo kvinnorna. Hur kan jag veta det?

Jo jag vet det för att varenda en som i hysteriska libidinösa infantila utfall började förfölja och trakassera mig offentligt i sina sjuka ljugartidningar voro kvinnor. Jag skrattade givetvis åt dessa hysteriska fjantkvinnor, jag är kristen, konservativ och intellektuell som hatar vänzterjournalister så jag blev glad över att få en skarp kontaktyta med dessa hysteriska häxor. De får gärna kalla mig vad som helst, min familj och mina vänner vet att jag skrattar åt våpen till kvinnliga journalister. Jag vet nämligen att dessa häxor de kommer att brännas på bål. Det är bara att se tiden an.

Först kom Blekinge Läns Tidning med Kerstin Johansson överhäxa och chefredaktör med assistenterna Marita Kangestad häxjournalist och Simone Hanson häxjournalist.

Sedan kom Wermlandstidningen,  jag tror med en kvinna som hette Sidenvall eller liknande.

Sedan kom Västmanlands Läns Tidning med idiothäxan Elisabeth Bäck.

Sedan dåren Lisa Röstlund i Aftonbladet.

Sedan kom idioterna Eva Hamilton, Eva Beckman och Mette Friberg på SVT för att inte snacka om häxorna Hanna Stjärne och Cilla Benkö på SVT resp. SR.

Sedan dårinnorna Matilda Jansson, Susanne Hellsing och Anna Bencker på SR Sundsvall och Stockholm

Av alla journalister som ljugit om mig var samtliga kvinnor utom en på VLT, jag tror han hette Magnus. Han ringde mig och bad om ursäkt, det skulle aldrig en kvinnlig journalist ha gjort, för några patienter hade nämligen kontaktat honom och sagt jag var så duktig och trevlig doktor.   Jag räknar alltså till 14 kvinnor varav alla ljög om  mig. Och en man- han sa sanningen.

Avseende anklagelserna mot Jan Claude Arnault så vet i alla fall jag en ting säkert.  En del kvinnor kan man inte lita på. Lika lite som på alla män. Därför säger jag att när så många år gått, när så många ord har talats, när ”me-too” slagit sina trollformler runt kognition, så har den kvinnliga hysterin jäst till den grad att Jan Claude måste ses som oskyldig.