På min namnsdag 6 November 2017

Kära läsare, de som bloggar och de som inte bloggar, till vänner och fiender, till de jag kränkt i min ilska och alla andra!

Jag hade icke i min ringaste fantasi föreställt mig att börja blogga. Orsaken till att jag började blogga år 2012 var de fruktansvärda lögner som svenska journalister, från åren 2001-2017 och det fortsätter alltjämt dagens datum, framför allt vid Sveriges Television och Sveriges Radio , läkare och speciellt barnläkare spred om den så kallat apatiska barn epidemin i Sverige.

Barn som utsattes för svåra så kallade malingering by proxy övergrepp (googla ”MAL-BP Marc Feldman” så får ni en bra översikt över fenomenet malingering by proxy/induced illness) uppgav svenska journalister och läkare hade ett resignationssyndrom/apatiskt syndrom beroende på övergrepp i landet de flytt ifrån. Och jag sa som det var – barnen är utsatta för övergrepp s.k. MAL-BP mitt framför näsan på oss i Sverige, icke i landet de flytt ifrån, och barnläkarna i sin ovishet deltar aktivt i övergreppen och journalisterna stimulerar till övergreppen via copycat mekanismer. Detta var icke välkommet, jag blev kallad främlingsfientlig, inkompetent, högerextrem och nazist. Icke blev heller just detta bättre av att de enda som gav mig stöd var högerextrema och nationalsocialister. De blev mina vänner och jag är stolta över dem  så länge de står upp för god demokrati, människokärlek, sanning och i första hand för vårt eget folk och land och därefter för andra folk. Så bygges en bra värld.

 

Jag funderar på att avsluta denna blogg och starta en ny blogg ty jag känner denna blogg spelat ut sin roll. Den har helt enkelt varit precis som devisen är – Psykoterapiforum för journalistskadade. Tack vare denna blogg fick jag ge tillbaks till journalisterna – de dårarna – vad de förtjänar. Utan denna blogg hade jag nog varit lite modstulen. Men jag vill inte fastna i detta hat mot Sveriges fruktansvärt korkade kommuniztizka journalizter. Jag skall de närmaste dagarna starta en ny blogg – som sannolikt blir lite mer av sådan stil, karaktär och modus operandi som en blogg av mig varit om icke Sveriges Television år 2006 farit fram med de absurda, totala och avskyvärda lögner som de gjorde om de stackars flyktingbarnen som svårt lidit, kanske till och avlidit på grund av lögnmonstren i svensk public service och deras avnämare det fruktansvärda journalistiska anarkiztpatrasket i loklamedia över hela Sverige.

F.ö. är det min namnsdag idag. Jag heter nämligen Thomas Gustaf-Adolf Jackson. Och det är som Ni vet ett namn som förpliktar så de som gjort barnen illa skall få sig en omgång. De skall få sina straff.

6 November 2017