Praktexempel på Sveriges Radios FAKE NEWS!

Bakgrund: Detta publiceras då Sveriges Radio förnedrar och fulvinklar Swebbtv.se som gav mig en chans att berätta om den oehörda tortyr apatiska barn i Sverige genomlider på grund Sveriges Radios åsnehög. Och nu fortsätter grisåsnorna på SVT/SR att misstänkliggöra en UTMÄRKT TV-webkanal som till skillnad från grisåsnornas SVT/SR-kanal avslöjar en av världens största tortyrskandaler på oskyldiga barn. SVT/SR är värda ALLT FÖRAKT!!!

1.2015-09-04 blev jag för andra gången kontaktad av Sveriges Radio. De sa de ville göra en uppföljning till ”apatiska barnstriden” som började år 2005. Jag har kopierat in mailet nedan så ni kan läsa det om ni scrollar ner. Jag sa konsekvent nej och redogjorde för min totala misstro till Sveriges Radios agendasättande och vilseledande journalistik i denna sak men sa jag gärna är med i direktsändning.  Jag fick nej på detta förslag.

2. Programmet sändes 2015-10-11. I programmet kan ni höra hur jag tydligt säger ” barnen misshandlas av sina föräldrar” och hur sedan man låter Gellert Tamas sedan förlöjliga mig och gång på gång på gång kalla mig högerextremist, nazist mm och som en allmänt inkompetent läkare.

3. Programmet låg kvar på nätet till hösten 2019 då det i all tystnad togs bort efter Magasinets Filters avslöjande om att nu vuxna barn som varit apatiska berättat om det oerhörda lidande och tortyr de genomgick. Alltså precis det jag sagt i alla år. Läs t.ex. min bok Copycatbarnen publicerad år 2009 med ISBN kod där jag beskriver tortyren.   Men de förbannade åsnorna på SVT/SR har trots 100-tals mail mörklagt denna bok.

4. När man nu söker på blufföretaget Sveriges Radio med VD Cilla Benkö detta programmet på denna länk:   https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/614250?programid=2519

som sannolikt också tas bort snart, därför har jag kopierat sidan, se just här under,  så ser man följande att ”

Vilket förbannat fjanteri om ”upphovsskyddad musik och endast låg kvar i 30 dagar.” då det i verkligheten låg kvar över 4 år.

Under kan ni se Sveriges Radios oförskämda mail till mig – de hade sockrat mailet med att programmet skulle heta

P3 Dokumentär Sveriges Radio med Thomas Jackson”.  Det var säkert dåren Gellert Tamas som försökte motivera mig – vilken åsna!!! 

Dessutom talar denna tjockisen 🙂 Rosa Fernandez som om Svenskarnas parti fanns redan år 2006 när intervjuen gjordes. Jag vet att SvP bildades drygt två år senare hösten 2008.  Dessutom hade jag skrivit till alla media att ”Om inte ni släpper fram mig så går jag med i SvP TY BARNENS LIDANDE MÅSTE KOMMA TILL ALLMÄNHETENS KÄNNEDOM” och då blev jag kallad högerextrem – men framsläppt :-).

Se Expressen artikeln allra längst ned.

DETTA ÄR ALLTSÅ SKATTEFINANISERAD PUBLIC SERVICE – EN SAMLING FEGA DJÄVULSKA LÖGNARE !!!

#################################################

Striden om de apatiska barnen

HÄR FINNS INGET LJUD
Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände.
Programbild för P3 Dokumentär
############################################################################

NEDAN MAIL FRÅN SR TILL MIG:

P3 Dokumentär Sveriges Radio med Thomas Jackson
Rosa Fernandez <mail@rosafernandez.se>
Fre 2015-09-04 16:05

  •  Du

Hej Thomas Jackson!

Vi talades vid i vintras angående den P3 Dokumentär jag skulle göra om de så kallade apatiska barnen.

Då tackade du nej till en medverkan i programmet.

Nu börjar dokumentären bli klar och den har fått ett preliminärt sändningsdatum den 27 september. Nu vill jag informera dig om de delar där du nämns i programmet och undrar återigen om du vill medverka med en kommentar?

Det skulle vara intressant att höra dig reflektera kring dessa uttalanden idag så här tio år senare.

Vill du medverka med en kommentar? Och finns det i så fall någon tid imorgon torsdag, eller på fredag den 4 september då jag kan ringa dig från en telefonstudio för en bandad intervju?

P3 Dokumentär är ett radioprogram som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände, där det hände. För att förstå hur händelser i vår nutidshistoria skapar avtryck och förändrar vårt sätt att leva, måste de sättas in i ett sammanhang. Varje P3 Dokumentär bygger på en blandning av nygjorda intervjuer och arkivmaterial från press, radio och TV .

I berättelsen om ”de apatiska barnen” och debatten om dem som var som mest intensiv i mitten på 00-talet är du en viktig röst då du var en av de läkare som regeringens nationella samordnare citerade i den statliga utredning om de apatiska barnen som hon gjorde. (av Marie Hessle och Nader Ahmadi, SOU 2006:49)

Jag har hittat en del material i arkiven, och nu när programmet börjar bli klart vill jag dels gärna informera dig om vilka tidningsklipp och TV-citat vi kommer att använda, dels vill jag göra ett nytt försök att försöka få med en aktuell kommentar av dig. Det jag framför allt undrar är:

På vilket sätt påverkades din medverkan i den statliga utredningen av att du sympatiserade med Svenskarnas parti?

I dokumentären kommer vi att nämna att du citeras i den statliga utredningen  och vi kommer att spela upp en del av den intervju Gellert Tamas gjorde med dig i SVT:s Uppdrag Granskning 2006. Vi kommer också att citera delar ur artikeln i Aftonbladet där det står att du har gått med i Svenskarnas parti samt säger: ”Deras partiprogram är en nödvändig profilering mot mångkulturen.”  (källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14581279.ab)

Vill du medverka i programmet genom en bandad telefonintervju?

Huvudfrågan är alltså: Påverkades din medverkan i den statliga utredningen av att du sympatiserade med Svenskarnas parti och hur då?

Och hur ser du idag tillbaks på de uttalanden du gjorde då?

Jag hoppas verkligen att du vill medverka i programmet och kommentera de uttalanden du gjort. För att jag ska kunna boka studio för intervjun skulle det vara bra att få ditt besked redan under dagen om det är möjligt.

Med vänliga hälsningar

Rosa Fernandez

Reporter P3 Dokumentär

För Sveriges Radio

mail@rosafernandez.se

0704765651

 ##########################################################################

Expressen

https://www.expressen.se/nyheter/regeringens-expert-gar-med-i-extremparti/