Stanley Sjöberg ber psykiater beställa tid hos psykiater

Den välkände pingstpastorn Stanley Sjöberg, från Järfälla i Stockholm ber i ett email visselblåsaren och psykiatern Dr. Jackson att beställa tid hos en psykiater.

                 Stanley Sjöberg

Bildresultat för stanley sjöberg Stanley Sjöberg hävdar:    ”Gellert Tamas, Henry Ascher och andra kommunister har rätt, rätt och åter rätt, annars har jag själv fel, fel och åter fel.

Stanley Sjöberg är väl känd för sin spontantitet och han tror uppriktigt att alla som inte håller med kommunizterna Henry Ascher, Gellert Tamas och Uppdrag gransknings gammelkommuniztizke ansvarige utgivare Nils Hanson i övergreppssaken mot de apatiska flyktingbarnen har fel. Sjöbergs farhågor är kongruenta med att han menar att homosexuella måste anpassa sig till muslimska attityder.

 

Dr Jackson bemöter Sjöberg:   

”Stanley Sjöberg är som andra svenskar hjärntvättad i denna sak och exemplifierar väl att icke bara Herr Sjöberg utan hela svenska befolkningen, utom svenska nationalister och alla underbara immigranter som har kommit till Sverige som också opponerar sig mot Sjöbergs, Tamas och Aschers märkliga diagnostik, bör ha sina huvud undersökta icke bara av en psykiater utan av ett helt neurovetenskapligt team och kanske behöver de t.o.m. lite neurokirurgi.   Så kanske de slutar med att driva på tortyren på dessa utsatta stackars barn.”

https://www.bioedge.org/indepth/view/only-in-sweden-but-why/12361/

Dr Jackson är visselblåsaren som visade att svensk media hade fel in den kaotiska debatten om tusentals medvetslösa flyktingbarn i Sverige. Oerhört tragiskt är att svensk media hade icke bara fel utan de t.o.m. skapade denna humanitära katastrof genom att stimulera till copycats av så kallat MAL-BP övergrepp som svenska läkare icke kände till eftersom den typen av övergrepp icke hade uppmärksammats tidigare i Sverige. Upp till 10.000 flyktingbarn kan ha varit utsatta. Några kan ha avlidit av tortyren att tvingas till mutism, sängläge och svält på grund av restriktiv sondmatning.    Stanley Sjöberg hejar ju på sina gamla kompisar som Elisabeth Sandlund, Inger Davidsson m.fl. som ingår i frikyrkomaffian som gjort gemensam sak med kommunizterna.  Därför skrev Sjöberg ett mail till Dr. Jackson att han bör gå och se en psykiater eftersom Sjöberg menar Jackson har fel och frikyrkomaffian som samarbetar med hårdkommunizter som Henry Ascher och Gellert Tamas har rätt. Frikyrkomaffian vet idag de har fel men struntar fullständigt i att traffickers och andra våldsmän svårt misshandlar  barn i Sverige.

Nedan kan ni lyssna till sanningen och hur flyktingbarn utsättes för den mest grymma tortyr på grund av att dessa maffia-kristna i Stockholm som Elisabeth Sandlund (chefredaktör för den pseudokristna tidningen Dagen) och Inger Davidsson (pseudopolitiker hos Kristdemokraterna) tillsammans med Stanley Sjöberg aktivt mörklägger övergreppen på barnen och trakasserar visselblåsare.