Svenska journalister är på väg bli skräckslagna

Jag var på en tryckfrihetsrättegång för någon månad sedan. Det var en enskild person mot Expressen. Jag träffade några journalister från Expressen i Stockholms Tingsrätts gemensamma utrymmen bl.a. cafeterian. De var i stort sett vänliga men distanserade. David Baas som skriver om högerextremism och som kallat mig högerextremist och kallat Gellert Tamas ”medicinsk expert” hälsade jag vänligt på. Herr Baas verkade tafatt, lågmäld, blek, orolig och vilsen. Jag tror svenska journalister alltmer i takt med den ökande islamiseringen i Sverige kommer att konkret få uppleva hur hatade de är. De har hittills varit enormt förskonade eftersom nationalisterna trots allt är hedersamma icke kriminella svenskar. Men det kan ändra sig snabbt. Många konservativa som jag själv kommer inte lägga ett finger i kors för att rädda dem. Själv bor jag utomlands och sitter på första parkett när eländet brakar loss – ett elände som skapats av medioker, ljugande narcissistisk journalistik.

Det är uppenbart att det idag sker en polarisering i Sverige med olika fronter, de tydligaste äro tre:

  1. en  högerfront av nationalsocialister och nationalkonservativa
  2. liberaler och marxister tillsammans med två gemensamma nämnare nämligen antinationalism och pro-immigration enligt traditionellt judiskt recept.
  3. den islamska fronten, över en miljon muslimer i Sverige idag, som är svårast få grepp om för en svensk.

De samhällsspänningar som kommer att uppstå före och efter riksdagsvalet 2018 är något som journalister nu börjar ana. De märker de inte har en chans att till 90% längre behärska samhället med sin mediala makt som de kunde fram till år 2005. De har snabbt tappat sin makt till 50%-nivån och det fortsätter snabbt falla och journalister börjar vända kappan efter vinden – så sakteliga. Men när de gör detta blottas deras egna bräckliga kommuniztiska bas och ju mer kappvändarna vänder desto tydligare kastas ljuset på de många kriminella journalister som under årtionden ljugit för folket. Många journalister är idag skräckslagna för vad som riskerar drabba dem på grund av alla de bortträngda sanningar som kan tänkas flyta upp till ytan i det polariserade samhällsklimat som kommer att uppstå mellan de tre fronterna i Sverige: nationalism- liberal kommunizm – islamism.