Svenska journalisters egen Macchiarini-skandal: Tamas-skandalen om apatiska barn

Jag har under åren fått många stöttande mail avseende mitt engagemang för att stoppa s.k. MAL-BP övergrepp på apatiska flyktingbarn. Malingering by Proxy, MAL-BP, är ett fruktansvärt plågsamt övergrepp på barn, enkelt att googla. I korthet så lurar vuxna asylsökande svenska läkare att sätta magsonder på barnen vilka sedan blir svårt sjuka, ångestdrabbade,  hysteriska och i stort sett devitaliserade när de inte får äta som de vill och de vuxna vårdnadshavarna kan svälta barnen till dödens gräns och när de är tillräckligt dåliga skriver läkare ett intyg så de får asyl.   Journalisten Gellert Tamas som icke har den minsta medicinska utbildning samlade sina vänsterläkarkompisar som inte heller kände till övergreppet (som första gången beskrevs så sent som juni 1996 av amerikanska forskare) och mörklade övergreppets existens vilket medfört en ohygglig och faktiskt i ordets rätta bemärkelse ofattbar tragedi för de drabbade barnen.

Jag tänkte för mina läsare kopiera ett mail jag skrev idag till några vuxna svenskar som är upprörda över tingens tillstånd i Sverige, självklart är de anonyma. De ska inte behöva utsättas för tarvliga journalist-påhopp. Svenska idiot-journalister är det JAG DR JACKSON SOM HANTERAR, dessa nötter och idioter som sitter på SVT/SR och diverse landsortsblaskor och utgör en fara för svensk demokrati – här stöttar jag Mattias Carlsson mot Stefan Löfven    Här är mailet. Notera dock att rubriken ”RE: Hej era gamla ljugaråsnor…etc” är med bara för att mina stödjande vänner hade fått kopia på ett mail jag sänt till Aftonbladets redaktion, Lena Mellin m.fl. Så det är alltså mina vänner som fått detta mail kopierat nedan, icke Aftonbladet:

RE: Hej era gamla ljugaråsnor på Aftonbladet!FW: Dr Jackson varnar Sveriges journalister

Från:  Thomas Jackson (thomas.a.jackson@hotmail.com)
Skickat: den 23 april 2016 15:51:32
Till:

Hej ……………………..

Det gläder mig uppriktigt att ni kan se de komiska poängerna i det.
En orsak till att jag kör på som jag gör förstår inte alla riktigt väl, men jag tror ni gör det, Så här är det.

1. När SOU  2006:49 citerade min artikel i Dagens Medicin 18 januari 2006 om MAL-BP, alltså det säregna övergrepp där vuxna lurar läkare till at överbehandla barn och som kallas malingering by proxy, enkelt att googla så skrev jag bara att övergreppet existerar och att man bör ta med detta i differentialdiagnostiken när man diskuterar s.k. apatiska barn i Sverige.

2. Jag vet att ingen kan klandra mig för detta.  Men eftersom ”regeringen gick på din linje” som journalisterna sa till mig så måste de ”granska mig”.   Och eftersom jag är en person som inte böjer mig för okunniga kollegor eller journalister så visade det sig enkelt och tydligt att jag var kristen konservativ, måttfull nationalist och måttfull etnocentrist och detta blev då i journalisternas termer ”Dr Jackson är högerextrem etc” och SOU 2006:49 blev betraktad som högerextrem och de stackars barnen blev efter att epidemin upphört en period ånyo utsatta för detta fruktansvärda övergrepp eftersom ingen läkare vågade säga emot journalisterna som sa samma sak som de vuxna asylsökande som lurade barnläkarna att deras barn bara låg okontaktbara och icke åt. Inget barn var under 8 år eftersom yngre barn har svårt att lyda och behärska sig men tragiskt så kan det finnas enstaka barn yngre än 8 år.

3. Efterhand, när jag stått på mig, och några journalister har vad jag förstår läst mina två böcker  ”Veritofobi” och ”Copycatbarnen” så har kritiken mot mig tystat, senast var år 2012 men Jan Helin förstod efterhand att han gjort fel vad jag förstått.   Jag har kommit i den intressanta situationen att ingen journalist vågar bråka med mig vad jag än kallar dem eftersom de ledande redaktionerna sakteligen förstått att Gellert Tamas, journalisten som utmålade mig som okunnig, missförstått diagnostiken och många journalister vet idag tack vare   www.jajj.se   och hemsidan www.apatiskabarn.se    att de misstagit sig.   Men vilka journalister kan idag utbrista ”vi hade fel och Jackson  och de kollegor som ansåg som han t.ex. Tomas Erikson och Hans Bendz hade rätt” eftersom skandalen är för stor.  Det är så att säga journalistikens egen Macchiarini – skandal.

hälsningar

TJ

 

Lämna en kommentar