Sverigedemokraternas ledning blir parodi på sig själva

Sverigedemokraternas partiledning låter partipiskan vina.

Ty de har fått för sig att åsikter och ordformuleringar är viktigare än vandel och heder. Resultatet blir ett parti bestående av skräckslagna medlemmar som måste vakta sin tunga.  Varför då?  För att partiledningen skall behålla sina riksdagslöner och förmåner? Eller för att partiledningen innerst inne består av svenskar lika konforma och rädda för olika åsikter som svensken i gemen?  Eller för att inte förlora röster? Kan man sälja sin ideologi för röstfiske? Går inte då demokratin som man påstår sig värna om intet?   Demokrati består av olika partier och en vital debatt – något som uppenbarligen gått nybörjarna i SD  förbi.

Vikarierande partiledare för Sverigedemokraterna, Mattias Karlsson, är en stöddig figur som lär ha sin bakgrund i den bruna vänstern. Han håller nu i ren maktdespoti på att haverera Sverigedemokraterna som seriöst politiskt alternativ. Hans hållning att för sin ”egen godhets auras skull” trampa på andra förskräcker, hans stasi-liknande metoder att jaga stackars sverigedemokrater som någon gång i fyllan och villan talat ur hjärtat visar att han vill näpsa dem på ett arrogant och maktfullkomligt sätt.  Han visar intolerans så det sjunger om det – får man tycka olika?

Mattias Karlsson! Du har visat att SD icke har högt i tak, att SD icke är öppet för dialog, Du behandlar dem som i 90% av grundideologin kan samarbeta med Dig som paria för att vinna gehör hos en 7-klöver som är mer eller mindre anarkister och extremliberaler.    Framtiden kan bli oväntad och mer obehaglig än förväntat när SD ledningen nu demaskeras.

Lämna en kommentar