SVT: ”Läkare vill skjuta invandrare”

Hej SVT och alla Sveriges journalister.   Svenska journalister kan ej skilja på invandrare och invaderande.

Tyvärr har förstoringen lite dålig bildkvalitet så jag har lagt originalet lite längre ned med något bättre bildkvalitet. Beklagar att jag är dålig på IT.

En period framöver har jag inte tid att hjälpa er förbättra er journalistik.   Men kommer ni ihåg när Ni skrev med stora rubriker

”Läkare vill skjuta invandrare”   (tyvärr tycks SVT idag tagit bort den artikeln men omni.se har kvar, se nedan).

Året var 2018 – närmare bestämt september.

Jag skrev faktiskt invaderande kriminella vilket har lika lite med svenskar, norrmän,  italienare, engelsmän, tyskar eller vilka invandrare som helst att göra.  SVT/SR!!! Vänligen skilj på invaderande och invandrare! Jag vet orden låter lika men vänligen använd det ni har mellan öronen om Ni har något!!!

 

SVT/SR och Sveriges journalister har gång på gång felciterat mig, lagt ord i min mun som jag aldrig sagt etc etc. Detta har medfört en tragedi för apatiska flyktingbarn eftersom jag är den enda läkaren som hade kompetensen om s.k. MAL-BP övergrepp mot barn och stått upp för att skydda dem mot behandlingstortyr.  Just detta med att jag vill skjuta invandrare hör dock till ett av deras  dråpligare tilltag eftersom jag vet att invandrare ger mig betydligt mer stöd att skjuta invaderande kriminella (i detta fall i benet som jag skrev och sedan ge sjukvård men se det tyckte inte Sveriges journalister var intressant.)

Jag har lagt tweeten både ovan och nedan. Läs själva. Jag vet ni har dåligt intellekt, är lite småhysteriska och att ni sannolikt därför har svårt att skilja på böjningsformer som indikativ och substantiv, alltså invaderande respektive invandrare Ni torde veta att jag anser ni icke bör syssla med nyhetsrapportering, kanske lite hemma hos reportage eller så kanske ni duger till.   Det hela medförde att en kommunistisk sjukhusdirektör Nina Fållbäck Svensson sa upp mitt konsultavtal med omedelbar verkan och vad jag förstår orsakade det ett självmord och stor besvikelse hos många patietner som hade grova läkemedelsbiverkningar som jag mycket framgånsrikt hade lyckats justera. Detta viktiga jobb med svårt utsatta patienter satte SVT/SR och Nina Fållbäck-Svensson stopp för. Fållbäck-Svensson var ju tänkt som efterträdare till Gudrun Schyman men hon fick fortsätta sin människofoentliga agenda genom att instigera dålig behandling istället.

 

 

 

 

Här kan ni Läsa vad Omni.se skriver. 2021-03-30. De vidareför SVT/SR:s felcitat.

https://omni.se/hogerextrem-lakare-sparkas-fran-uppdrag/a/wEG8K5

Högerextrem läkare sparkas från uppdrag