SVT/SR chefer anmälda till JK för grovt förtal. Läkartidningens Pär Gunnarsson anmäld för förtal.

 

 

 

 

 

CAROLA ISAKSSON,  SVT Sundsvall. Ser lika korkad ut som alla häxor på SVT. Anmäld för grovt förtal och kommer bli anmäld för anstiftan till grova barnövergrepp då hon genom att skjuta på visselblåsare med sina lögner försöker skrämma visselblåsaren Dr Jackson till tystnad kan hon utan tvekan orsaka MAL-BP misshandel av flyktingbarn till döds. Tänk om Dr Jackson tystnar – vem skall då i Sverige stå upp för flyktingbarnen?  Har hon uppsåt? Det kommer åklagare få till uppgift att reda ut. Försöker hon skydda sina chefer Hanna Stjärne och Jan Helin som är högsta ansvariga för mörkläggningen.  Jan Helin VET från rättegången där Jan Helin var åtalad att Dr Jackson har rätt. I rättegången där Jackson bedrev enskilt åtal mot honom B 15812-16 Stockholms Tingsrätt 16 april 2018 friades Helin visserligen för grovt förtal men han är för korkad att fatta att rättegången bara var början på en kedja av rättsprocesser i Sverige OCH internationellt där han med sina kollegor kommer att bli anmäld för anstiftan till grov barnmisshandel eftersom de lurat hela svenska folket om apatiska barn epidemin där barn grovt misshandlas, vissa barn kan ha misshandlats in i döden -och försökt skada visselblåsaren Dr Jackson.

Ja, då får vi se vad som sker.

 

 

 

 

 

 

MATILDA JANSSON ovan, Sveriges Radio P4, häxfjantska, ser mer korkad ut än jag trodde, typisk dumsvensk korkhysteriker är anmäld för GROVT FÖRTAL

 

 

 

 

 

 

SUSANNE HELLSING ovan, Sveriges Radio p4 Känd kommunist på SR anklagas för GROVT FÖRTAL OCH ANSTIFTAN TILL GROVA BARNÖVERGREPP. Ser lika korkad ut som häxfjantskan Matilda Jansson.

 

 

 

 

PÄR GUNNARSSON – PR-fjanten utan medicinsk utbildning som dårarna i Läkarförbundet gjort till ansvarig utgivare för Läkartidningen. Han kan fällas för anstiftan till barnövergrepp då han trots upprepade anmaningar att publicera internationell expertis som Feldman, Lask, GMC vägrar – kanske är han oskyldig och lurad av dårpippiidioten Jan Östergren medicinsk redaktör som är livrädd han kommer i fängelse om sanningen kommer fram att han mörklagt om grova övergrepp på apatiska barnen.

 

 

 

Jag har sänt idag ett 6-sidigt dokument till Justitiekanslern.  Det blir nämligen 4 mars 2019 sex månader sedan SVT/SR grovt förtalade undertecknad som en läkare som ”ej borde få jobba som läkare”. Preskriptionstiden är 6 månader.

Remarkabelt är att Läkartidningen skriver att ingen klagat på mig, vare sig patienter eller personal. Ännu mer anmärkningsvärt är att ansvarig utgivare på Läkartidningen Pär Gunnarsson skriver att ”det bara är en tidsfråga innan någon klagar på honom”.   Detta torde vara rekvisit för förtal.

Centralt i anmälan är den skriftliga bevisning som föreligger i målet Jackson ./. Helin. diareinummer B 15812-16 Stockholms Tingsrätt med huvudförhandling 16 april 2018. Rekvirera den om ni vågar, om ni därefter kan övertyga allmänheten i en öppen debatt att jag Dr Jackson har fel om apatiska barn skall ni få 10 miljoner kronor på villkor att ni får 10 års fängelse om ni misslyckas.

I detta mål framkommer tydligt att:

  1. Medicinsk världsexpertis ger mig stöd – med SVT/SR lyssnar mer på en person utan utbildning vid namn Gellert Tamas.
  2. Tunga internationella tillsynsmyndigheter ger mig stöd – men SVT/SR och explicit deras programdirektör Jan Helin lyssnar mer på en person utan utbildning  vid namn Gellert Tamas.
  3. Läkarförbundets styrelse ger mig stöd – men SVT/SR informerar ej allmänheten om detta. Jan Helin satt 5 meter från Ove Andersson 2 vice ordförande för Läkarförbundet när denne sa ”Jackson har rätt”.  Men Helin kniper käft – han skyddar sig och sina kollegor när apatiska barnen mer eller mindre mördas via sondsvältmatning. En sondsvält SVT är ansvarig för.

Jag hemställer till JK att SVT/SR skall dömas att betala skadestånd till underteckna dom 35 miljoner SEK mot bakgrund att:

  1. Jag från första början haft rätt om förklaringen till de apatiska barnens svåra lidande. Alltså att vuxna sätter barnen i en s.k. MAL-BP situation. Men SVT/SR har målat ut till allmönheten att jag har fel och därmed är en kritikvärdig läkare.
  2. Grunderna som SVT/SR har att måla ut mig som högerextrem är icke signifikanta.   Och även om jag vore högerextrem har detta inget som helst med saken att göra nämligen att jag har rätt om barnen och barnen skulle befrias från sin oerhörda plågor om SVT/SR lyssnade på mig.

I nuläget är det oklart om förundersökningssekretess kommer att råda.   Jag kommer annars inom en vecka publicera anmälan här.

 

mvh

Dr Thomas Jackson leg.läk/specialist i psykiatri / Professor och Director vid Evidence Based Medicine LTD, Leeds UK, grundat 2007.