SVT tas med byxorna nere – inkompetenta idioter om Munchausen by Proxy på SVT Text sid 108

SVT Text idag 2016-02-18 kl 18.20   (felskrivningen/felbedömningen/fel information till allmänheten har nu legat ute till alla svenskar i flera timmar).

Läs nedan en kopia på SVT-Text och sörj det stackars barnet men glädjen Eder över att SVT:s totala inkompetens strålar som en sol. Jag föreslår (obs. ironi) att SVT/SR kopplar in sin diagnostiska analytiker Gellert Tamas som tillsammans med de kommuniztiska barnläkarna Henry Ascher och Göran Bodegård skall visa att SVT har rätt trots att de har fel.

Kära läsare!  SVT tror att det är modern som lider av Munchausen by Proxy. Detta är en total och elementär missuppfattning av diagnostiken. Vid tillstånden Munchausen by Proxy är det barnet som är ett offer för ett tillstånd som benämnes Munchausen by Proxy.  Man brukar om modern säga att hon har en personlighetsstörning.    Det hela illustrerar hur ofantligt imbecilla journalister vid SVT är.  Som Ni alla vet är det journalister vid SVT som missuppfattat detta om apatiska barn som är ett annat by-Proxy tillstånd.  SVT journalister, Janne Josefsson, Gellert Tamas och Nils Hanson har ju sagt till svensk allmänhet att apatiska barn har en sjukdom emedan världseliten inom denna forskning som professorerna Bryan Lask och Marc Feldman samt docenten Judith Libow säger att Sveriges apatiska barn bedömes vara Malingering by Proxy.   Men SVT/SR har lurat svensk allmänhet år efter år vilket medfört att över tusen flyktingbarn utsatts för systerdiagnosen till Munchausen by Proxy – nämligen det fruktansvärda övergreppet Malingering by Proxy.   Idioterna på SVT har inget att vara stolta över

 

108 SVT Text        Torsdag 18 feb 2016
INRIKES PUBLICERAD 18 FEBRUARI

Anklagas för mordförsök på sitt barn

I dag inleds rättegången mot den mamma
i Uppsala som är misstänkt för att vid
flera tillfällen ha försökt att kväva
sitt spädbarn genom att täppa för hans
luftvägar.

Åklagaren har kallat flera vittnen som
ska bevisa att mamman lider av den
ovanliga diagnosen Münchhausen syndrom
by proxy, som innebär att föräldern
själv åsamkar de symptom hos barnet
som den därefter söker vård för.

Beteendestörningen är relativt okänd
och uppskattningsvis rör det sig om
ett tiotal fall per år. Rättegången
väntas pågå i fyra dagar.
Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700

Läs gärna denna länk http://munchausen.com/    som en kollega till mig har. Han är USA:s främste, kanske till och med världens mest ansedde forskare på Munchausen by Proxy, professor Marc Feldman som skrivit till mig att apatiska barn epidemin sannolikt är Malingering by Proxy, exakt så här formulerar han sig ”2015-07-29 Thomas, I have reviewed the emails and some of the links, and this certainly does sound a lot like ”malingering by proxy.”

Professor Feldmans formulering har jag många gånger sänt till SVT, Janne Josefsson, m.fl. personer på Uppdrag granskning. Men de kniper käft. Jag menar de är kriminella.   Jag har diskuterat med en jurist som sagt att de kanske till och med kan bli fällda i domstol för att de medvetet håller sanningen om apatiska barnen borta från allmänheten.

 

Lämna en kommentar