SVTs enorma lögn. Inlägg nr 2 i projektet ”Står SVT vid sina ord?”. Här Mail till alternativmedia som skärmdumpat så SVT ej kan neka .

Idag har fyra större alternativmedia meddelat att de har skärmdumpat den SVT artikel från SVT:s hemsida www.svt.se som finns i gårdagens inlägg nr 1.   Se   http://jajj.se/svts-enorma-nyhetslogn-twitterkomplement-projektet-star-svt-for-sina-ord-med-forhoppningsvis-twittrares-hjalp/

SVT kan nu alltså icke neka att de felciterat SOU 2006:49 och Dr Jackson.

Vi får se hur lång tid det tar innan det bränner så mycket under SVT:s fötter att de ej vågar ha den kvar.   Det kommer nämligen anklagelser mot SVT att artikeln i sig gör det omöjligt att hjälpa de apatiska barnen då den korrekta diagnosen är utmålad som fel och högerextrem av SVT.  Förstår SVT ej att artikeln uppviglar till brott mot flyktingbarn?   Förstår SVT ej att ansvariga på SVT riskerar att åtalas, likt Donald Trump, för uppvigling till brott mot extra sårbara barn.   Extra sårbara ty de kan ej svenska språket och används som torpeder för asyl.

Ansvariga på SVT kommer att polisanmälas. Vi är väl medvetna om att falsk tillvitelse är brottligt men vi menar åklagare bör bedöma om SVT:s beslut att ha kvar denna artikel är brottslig då den uppviglar/anstiftar till brott mot barn.

SVT förstår sannolikt ej detta men de kanske förstår när åklagaren inleder förundersökning för anstiftan till grov barnmisshandel. De ansvariga är i första hand SVT – ledningen och i detta fall Kulturredaktionen.

 

Men SVT:s samhällsredaktion i Göteborg som ansvarar för Uppdrag gransknings program september 2006 om de apatiska barnen bär huvudansvaret för att ha uppviglat mot visselblåsarna och för fortsatta övergrepp mot apatiska barnen.

 

 

Här nedan är mailet, inscannat, till de fyra i Fria Media/Altmedia som skärmdumpat alltså kopierat SVT:s artikel så SVT ej kan neka att den legat på SVT:s hemsida – och det under drygt 8 år.  Dessa Fria Media har mellan 500.000-1000.000 läsare per månad.