SVT:s textTV – dumskallarnas bullentiner

Kulturmarxizternas, clownernas och mediahäxornas näste:

Kära läsare,

ikväll tänkte jag först skriva om helt andra saker men tiden gick mig förbi en smula. Jag vill därför i egen-terapeutiskt syfte raskt kverulera lite, som vanligt, över journalist-dårarna på SVT/SR. Idag är ämnet för en gångs skull inte deras lögner om apatiska flyktingbarn utan deras skojfriska text-tv,  Sveriges Televisions text-tv.    Inte för att den just idag var sämre än vanligt, tvärtom, idag kanske man bör kalla SVT-text TV nästan seriös. Text-TV dit skojaren kvacksalverijournalisten Morgan Olofsson blev omplacerad, nuvarande Röda Korset -desinformatören, och ett tag var chef.

SVT text sida 111 låter förmedla på TV-skärmen: ”Resistent bakterie blir vanligare. Den multiresistenta bakterien  ESBL-carba blir vanligare i Sverige. Under 2015 rapporterades 100 fall, att jämföra med 47 i fjol, skriver Dagens  Nyheter. ESBL-carba är resistent mot nästan all antibiotika och det är extremt svårt att bota patienter med infektioner. 
I värsta fall krävs amputation.  Även i Europa ökar förekomsten av bakterien kraftigt. Många som drabbas
har smittats i Asien eller Mellanöstern, visar statistik från Folkhälsomyndigheten. ”.

Jacksons kommentar:  Ja, detta är ett stort problem. Men en sak SVT, de imbecillas orkester, också borde påpeka att detta är ett av globaliseringens stora problem. Liksom växthuseffekten också är det. Hur mycket växthusgaser bildas det ej av att miljarder människor tar flyget för att globalisera, och att äpplen inköpes ända från Nya Zeeland. Nu kommer Carba-bakterien också. En epidemi som enkelt kunnat hållas borta med nollad globalisering.

 

Annan ”nyhet”

På sida 116 låter dårarna på SVT meddela:   ””Rullstolsman” utlämnas till Sverige. Den sk rullstolsmannen ska utlämnas från Brasilien till Sverige, skriver Aftonbladet. Svensken dömdes 2012 till fyra års fängelse för att ha lurat
Försäkringskassan på 13,5 miljoner kr. Mannen uppgav att han behövde  personlig assistans dygnet runt, men
kunde till synes utan problem vid  flera tillfällen resa utomlands, skriver tidningen.”  

Jacksons kommentar:    13,5 miljoner är väl ingenting. Jag hade en simulant i Örebro år 2011 som hade lurat FK på 20 miljoner. Jag nekade intyg. Men min inkompetente kollega på avdelningen intill skrev ett intyg så de fick behålla sina 4 miljoner per år i personlig assistans.  

Sammanfattning: Sverige är ett dårhus som dirigeras av idioter på SVT/SR.   Om inte dårarna på SVT/SR säger till de svenska fåren hur det är i landet så tror inte de svenska fåren på det.          Nyansering: Senaste åren är vi fler som genomskådar häxerierna från SVT – 13% var vi ett tag, nu är vi uppemot 25% av befolkningen. Så många svenska ”får” visar sig vara något annat än får, sunt tänkande hyggliga människor som inte går på valserna längre – tyvärr för SVT och de om möjligt än mer korkade – SR.
                          

Lämna en kommentar