Till alla beundrare -fr.a. på Karolinska Institutet -av den store vetenskapsmannen på apatiska barn OCH profeten Gellert Tamas.

Till alla beundrare av den store vetenskapsmannen på apatiska barn och profeten Gellert Tamas, och till er andra som kanske ej beundrar Tamas.  Men speciellt till de största beundrarna av klåparen Tamas nämligen det fantastiska Karolinska Institutet som tror att SONDSVÄLTNING till döds är en SJUKDOM HOS BARN.   Det får KI många Nobelpris för – ty inga andra kommer att vilja ha ett pris av dårarna på KI när sanningen kommer fram.   Kanske professorerna på KI gjort allt medvetet för att lägga beslag på prispengarna?

Från:
Thomas Jackson   MED UTMÄRKT HÖGAKTING TILL ALLA KLÅPARE och några hyggliga!
Tis 2019-04-09 08:56
Till: nils.hanson@svt.se; nilsoy@online.no; hanna.stjarne@svt.se; Hanna Thorsen; Cilla Benkö; ove.andersson@slf.se; Tove Gunnarsson; lars.farde@ki.se; lars.joelsson@vgregion.se; ali.fegan@svt.se; belinda.olsson@svt.se; camilla.kvartoft@svt.se; thomas.mattsson@expressen.se; jan.helin@svt.se; jan.svedlund@neuro.gu.se; jan.ostergren@lakartidningen.se; jan.josefsson@svt.se; eva.wiberg@gu.se; eva.beckman@svt.se; anna.benker@sr.se; anna.k.bartas@gmail.com; anna.dahlberg@expressen.se; anders.hjern@chess.su.se; Anders Östlund; berit.rekaa@nrk.no; Åke Blomdahl; Conrad Om; Maria Celander; daniel.nordstrom@mittmedia.se; david.wingren@dagen.se; david.baas@expressen.se; dan.malmqvist@nyatider.nu; elisabet@partnerskapforframgang.se; fredrik.lundgren@dll.se; fredric.karen@svd.se; glambertz@hotmail.com; gard.steiro@vg.no; gunnar.sandelin@gmail.com; granskning@svt.se; hans.viklund@rvn.se; 03030@nrk.no; matilda.jansson@sverigesradio.se; info@alternativforsverige.se; info@swebbtv.se; ingridcarlqvist@gmail.com; info@katerinamagasin.se; information@forvaltningsstiftelsen.se; Jan Tullberg; kristina.martensson@rvn.se; kristina.norden@rvn.se; Karl-Olov Arnstberg; karin.batelson@slf.se; lawfirm@danowsky.se; lawen.mohtadi@nok.se; marie.strom@lakartidningen.se; ordforande@slf.se; Olav Bengtsson; Emelie Olsson; ola.nilsson@ki.se; rektor@gu.se; rektor@ki.se; susanne.helsing@sverigesradio.se; jan sjunnesson; sara.stendahl@law.gu.se; sanna.hill@nyatider.nu; tipsa@aftonbladet.se; tipsa@samnytt.se; tips@allehanda.se; tips@glomdalen.no; tipsaqviberg@gmail.com; ulf.johansson@svt.se
Hemlig kopia : tre personer

Till alla er som ser Gellert Tamas som den store mannen som är expert på apatiska barn. Hemlig kopia till: polis, utländskt universitet + akademiker

En intressant karaktärsbeskrivning i Expressen förra veckan av Lawen Mohtadi som varit Gellert Tamas förläggare på bokförlaget Natur och Kultur.

Se också gärna länk nummer två där jag lägger ut texten om er favorit.

F.ö. har jag blivit uppsökt och fått en personlig inbjudan av arrangörerna till Psychiatry 2019 Rome 17-18 June och blivit ombedd bidra under temat ”Emerging Concepts”, Ja, mitt specialområde Induced Illness in Children är där aktuellt.

Tycker det är lite konstigt att bli inbjuden till internationella konferenser om mitt specialområde men aldrig blivit inbjuden till vare sig konferenser eller SVT/SR eller annan media för att berätta om forskningen på malingering by proxy/Induced Illness in Children som var mitt bidrag i SOU 2006:49 REDAN ÅR 2006 på sida 26. Jag skrev om det redan i Dagens Medicin 18 januari 2006 men de plockade bort artikeln. Men jag ska visa den i Rom. Konstigt! Kan inte svenskar tänka, saknar de kunskap och sunt förnuft? Konstigt.

Tycker nog att Janne Josefsson, Nils Hanson, Ulf Johansson, Cilla Benkö eller Hanna Stjärne eller några andra patetiska politrucker, eller varför inte Västernorrlands Politruck AB med Matilda Jansson i spetsen skall kontakta arrangörerna och säga jag är nazist, högerextrem och totalt inkompetent och farlig för patienterna så jag får replikera att ”ja de här förbannade idioterna på SVT/SR sitter där de sitter för svenskar i allmänhet är så korkade att nästen saknar normal mänsklig moral och tycker det är kul att plåga barn och öka självmord bland våra patienter.

Förresten kan inte muntergökarna på Region VN med Viklund, Mårtenson i spetsen komma ner på konferensen så jag får peka ut dem som ”Ja där har ni dumsvenskarna som Breitbart skrattade åt!”
Jag tycker bara det vore kul om SVT/SR och knäppisarna på Region VN, och de inkompetenta klantskallarna på Karolinska Institutet med prof Lars Farde, skojaren till rektor Ole Petter Otterssen och Per Anders Rydelius, den sistnämnda expert på både apatiska barn och operera bort bröst på 14-åringar, i spetsen kunde komma och demonstrera mot mig så bjuder jag på Lavazza kaffe. Så kunde alla konferensdeltagare höra Ali Fegan, Belinda Olsson, Thomas Matsson m.fl. berätta att ”MEN DR JACKSON HAR JU FEL VÅR SPECIALIST GELLERT TAMAS HAR JU SAGT SÅ – TAMAS ÄR BÄÄÄÄÄST!

https://www.expressen.se/kultur/qs/gellert-tamas-krankte-mig-och-tog-mitt-arbete/

Mr Gellert Tamas ”expert” on resignated children disclosed by Swedish biggest newspaper Expressen as a Mythoman, Lier and Narcissist