Torgny Segerstedt vinnaren Gellert Tamas blir polisanmäld för stöld! För tredje gången.

Gellert Tamas – en simpel tjuv och bedragare

Bildresultat för gellert tamas bilder

Gellert Tamas ovan manipulerade debatten om apatiska barn med SVT/SR:s goda minne

 

När Dr Jackson blev intervjuad av SVT/Gellert Tamas/Uppdrag granskning  på Holiday Clubs konferensrum i Åre augusti 2006 så skedde flera brott.

  1. Tamas dolde att han jobbade för sitt eget företag, han sa han jobbade för Uppdrag granskning. Tamas hade alltså ekonomiska intresse att falskt marknadsföra sig. Om Dr Jackson, expert i den statliga utredningen SOU 2006:49 hade känt till bakgrunden att Tamas icke jobbade för public service hade han aldrig ställt upp i en intervju.
  2. Tamas stal Dr Jacksons CD-rom skiva/USB minne som han fick för att dokumentera intervjun och Tamas stoppade i sin dator.

Intervjun pågick cirka 1,5 timme.  Ingenstans i denna långa intervju frågade Tamas Dr Jackson om hans politiska bakgrund eller om medicinsk simuleringsdiagnostik i förhållande till by-proxy övergrepp som var Dr Jacksons specialitet.   Den som inte tror det kan be Tamas spela upp hela intervjun. Tamas menar att han privat äger intervjun. Dr Jackson menar Tamas begått upphovsrättsbrott.

Om Tamas frågat Dr Jackson om dennes politiska hållning hade Dr Jackson  kunnat berätta han var med i Folkpartiet när han gav intervjun. Men detta passade inte Gellert Tamas agenda som var att vinkla alla som högerextremister som sa att apatiska barnen var utsatta för övergrepp.

Karolinska Institutet håller nu på att se över sin forskning om ”apatiska” barn. Deras senaste forskning går helt emot Tamas version då den tydligt visar att det som kallas apatiska barn fenomenet enbart existerar i Sverige vilket Dr Jackson påpekade redan år 2006.    Om Karolinskas kommande forskning visar att ”apatiska barn fenomenet” är slutstadiet av långvarig misshandel varav 99% skett i Sverige av traffickers och vuxna som utnyttjar barn så kommer Gellert Tamas, SVT/SR och Segerstedstiftelsen bära delansvar.   Varför dolde de detta uppenbara som visselblåsare som Jackson, Tomas Eriksson, Elisabeth Höglund, Hanne Kjöller, Ingrid Carlqvist m.fl. hävdat hela tiden – att det är MAL-BP, alltså barnmisshandel, alltså ett brott som ger apatin/resignationen.

Tamas agenda att för egenvinning framställa visselblåsare som extrema, udda och falska torde vara svensk journalistiks största medvetna falsarium. Som orsakat tusentals flyktingbarn ett ofattbart lidande varav vissa har avlidit av svält och umbäranden i en MAL-BP situation.