Vad är passande för en läkare att blogga, facebooka och twittra om?

Vad är passande för en läkare att blogga, facebooka och twittra om?

Ja, det har jag frågat mig sedan jag började blogga 2012 och twittra 2016.

Jag hade faktiskt aldrig börjat blogga eller twittra om det inte varit för att svensk media mörklagt s.k. fabricated illness hos flyktingbarn. Ni vet SVT/SR/Journalistförbundet gick på linjen att vuxna asylsökare aldrig kunde tänkas utnyttja sina barn, eller andra barn för egen vinnings skull.

Vi var några läkare som påpekade den grymma teatern, och jag var den som tydligast gjorde det. Eftersom journalisterna aldrig släppte fram mig så har mina sociala medier konsekvent påpekat att denna märkliga epidemi av ”apatiska barn” som Sverige är ensam om i världen beror på mediastimulerade copycat-övergrepp som naturligtvis svensk journalistkår inte vill erkänna att de medverkat till att skapa.

Jag fick nyligen Läkarförbundets fulla stöd. Men hur gör man som läkare när journalister tystar ner allt? Hur mycket kan eller bör man provocera? Svåra frågor.

Att journalister så massivt år efter år tystar ner att apatin beror på misshandel är för mig skrämmande.

https://www.bbc.com/news/magazine-41748485