Var Torgny Segerstedt sadist? Som fängslade och utnyttjade barn för vinnings skull?

Normalt beskrivs Torgny Segerstedt som en hedervärd person. Men kan nutida modern forskning visar att den stiftelse som verkar i hans anda kan avslöja hans verkliga jag, hans alter ego som en person som inte bara utnyttjar barn utan t.o.m. fängslar och svälter dem till döds via sondmatning?

Det är nämligen idag helt omöjligt för de kvinnor som delar ut Torgny Segersteds pris att vara ovetande om att Gellert Tamas bok De apatiska bygger på lögner om och mörkläggningar av de mest vedervärdiga barnövergrepp som systematiskt skett i Sverige. Barn fångas av vuxna och sätts i en s.k. MAL-BP situation där de påtvingas blöjor, sondmatning, mutism och sängläge år efter år. Sverige är det enda land i världen där detta sker – på grund av journalistiska hysteriska kvinnor som så innerligt gärna vill att det ska vara sant: Tamas avslöjade ett högerextremt nätverk när verkligheten är den att de enda som gav barnen stöd var högerextrema – högerextrema på godhetens och kärlekens sida. Emot den grymme Segersteds patetiska kommuniztvurm och barnaplågande?

Nu till allvarsord: Vi på denna blogg tror Torgny Segerstedt var en bra och human människa. Men de som ger en väl dokumenterad barnsadist som Gellert Tamas detta pris förstör Torgny Segersteds pris för all framtid.  Gellert Tamas vet med 100% säkerhet idag att han mörklagt det fruktansvärda barnövergreppet MAL-BP.   Men det barnaplågande svinet Gellert Tamas ser sin egen vinning betydligt viktigare – så agerar en sann djävul och psykopat.

Den ökände Gellert ”Frihetspennan” Tamas