Vi måste få en borgerlig regering – för de apatiska barnens skull!

Jag har nyligen hört från en person inifrån ett större riksdagskansli att sannolikt kommer en konservativ regering

OM den vinner valet tillsätta en haverikommission enligt Expressens önskemål om apatiska barnen – EN AV VÄRLDENS UTAN TVEKAN STÖRSTA MEDICINSKA SKANDALER DÄR 1000-TALS FRISKA BARN GJORTS SJUKA I S.K. MAL-BP ÖVERGREPP DÄR BL.A. MILJÖPARTISTEN AMANDA LIND DELTAGIT SOM BARNPSYKOLOG I HÄRNÖSAND OCH MILJÖPARTISTEN PER BOLUND STORFÖRNEKAR ÖVERGREPPEN.

OCH EFTERSOM MILJÖPARTIET SER UT ATT KOMMA ATT SITTA PÅ NYCKELN TILL REGERINGSMAKTEN KNIPER SOCIALDEMOKRATER OCH MAGDALENA KÄFT TROTS ATT MORGAN JOHANSSON KÄNNER TILL ÖVERGREPPEN!   Se brevet från Morgan Johansson till mig.  Ingen tvekan om att Socialdemokraterna går över lik för den råa makten.

Nedan kan Ni se korrespondens från 2005-2006 och hur socialdemokraterna fortfarande år 2018 försökte diskutera övergreppen. Men Miljöpartiet – dessa djävlar – satte stopp för barnskyddet.

 

ÖVERGREPPSPSYKOLOGEN AMANDA LIND

Amanda Lind

 

Amanda Lind barnpsykolog i Härnösand med en mängd apatiska barn där miljöpartisten Amanda Lind ansvarade för vården.

Var det ren okunskap som gjorde att Lind accepterade MAL-BP övergrepp på barnen. Var det politiska skäl hon vägrade stoppa övergreppen. Miljöpartiet har ju mest ansvar av alla partier för övergreppen. Den ytterst okunnige Per Bolund sa i en interpellationsdebatt i riksdagen hösten 2019 om apatiska barn att ”Våra experter vet vad de gör”. Bolund förnekade alltså totalt övergreppen som vi vet äger rum.   Per Bolund piskar och slår de apatiska barnen i ansiktet och magen med sin hållning. 1000-tals barn har farit illa på grund av att Miljöpartiet hösten 2005 vägrade erkänna att apatiska barnen grovt misshandlades när socialdemokrater och moderater slog larm. Miljöpartiet vägrade erkänna detta. De till och med sa till socialdemokraterna att ”Vi lämnar regeringen om ni ej ger familjerna asyl”.

BARNÖVERGEPPSPOLITIKERN PER BOLUND

See the source image

http://www.expressen.se/ledare/sveket-mot-de-apatiska-ar-en-skam-for-sverige/

 

Läs Expressen ledare i länken ovan!