Vill Du straffa journalister – rösta på MEDP – Media och Pensionspartiet

Detta valbudskap inför valet 2018 riktar sig till alla svenska medborgare av alla etniciteter och religioner.

Media och Pensionspartiet är ett klassiskt konservativt parti.

En av MEDP:s viktigaste uppgifter är att på ett ordnat, civiliserat och humanistiskt sätt se till att straffa de svenska journalister, redaktörer och inte minst mediaägare som har ljugit och vilselett allmänheten i fundamentala samhällsfrågor alltsedan lögnens år 1968.

Vi vet att det finns många hederliga journalister och de behöver inte oroa sig. Det hela kommer att bli en transparent och demokratisk process.  I våra statliga arkiv finns alla artiklar och etersändningar dokumenterade. Vi kommer att forma ett nytt departement som skall se genom arkiven och anmälda journalisters produkter i syfte att ge välavvägda rättsliga omdömen i de fall journalister blir anmälda.

Vi kommer att hämta inspiration från internationell lagstiftning och olika regeringar t.ex. den polska med partiet Lag och Rättvisa som nu har agerat mot den liberala och korrupta  informationslekstuga  polska mediaintressen försökt bygga upp i Polen.

Majoriteten i Sverige, ursvenskar och invandrare, är trötta, besvikna och uppgivna inför att Sverige sannolikt har världens mest ljugande journalistkår. Uppenbart 30-40-åriga män skildras som 15-åriga ensamkommande flyktingbarn, personer som är nationalister kallas nazister, konservativa kristna inklusive muslimskt moderata kallas homofoba när de reagerar på feministisk HBTQ-information, människor som är för sin egen kultur istället för mångkultur kallas allt möjligt inklusive rasister. Jag har på ort och ställe bevittnat demonstrationer med ordnade nationalister som t.ex. Svenskarnas Parti eller Sverigedemokraterna där de Sverigevänliga demonstranterna skött sig perfekt – alltså varit lugna, harmoniska och städade samtidigt som de blivit trakasserade, jagade, kastade fyrverkerier på och nedtystande av en vänstermobb av anarkister och gudlösa kättare.  Listan kan göras lång.   OCH SVENSKA JOURNALISTER HAR STORLJUGIT OM DEMONSTRATIONEN OCH KALLAT SKÖTSAMMA DEMONSTRANTER FÖR BRÅKMAKARE OCH NAZISTER utan att kritisera vänstermobben samtidigt som de ljugit till allmänheten. Om jag fick välja hur jag skulle dö så är det i en gatukamp utan vapen mot dessa fullfjädrade gudlösa vänstersvin och journalisthoror.

Kära vänner!   Det är nog nu. Jag har med egna ögon sett allt detta. Nu senast på Folkets demonstration januari 2016 på Norrmalmstorg i Stockholm. Låt mig upprepa. Det är nog nu. Nu är det sannerligen dags för mjäkiga svenskar som sitter hemma i stugorna och rullar tummarna att reagera mot denna maffiapöbel som sitter på redaktionerna och storljuger år efter år ända sedan dessa pseudohumanistiska kulturmarxistiska traditionalister tog makten inom mediakåren studentrevoltåret 1968 och idag själva eller deras utvalda sitter på SVT/SR, Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet, Sydsvenskan, Göteborgsposten med namn som Hamilton, Benkö, Stjärne, Herlitz, Wolodarski, Mattsson, Helin, Melin, Karén, Styrelsen på Natur och Kultur, framför allt den ljugande jubelåsnan kommunizten Gellert Tamas som med sina lögner torterat tusentals oskyldiga flyktingbarn, och många många fler.

Konsekvensen av medias journalistlögner är ett alltmer splittrat och polariserat samhälle.

Vi vill inte ha det så! Skall vi nu bo i ett mångkulturellt samhälle så är grunden för oss alla att bygga på sanning, respekt, kärlek och viktigast av allt Lag och Ordning.   Vi måste ha lag och ordning i fundamentala samhällsstrukturer – och viktigast av alla är informationstrukturen mellan medborgarna. Vi, svenska folket i all dess brokighet, måste helt enkelt se till att journalistkåren slutar ljuga. Om icke så går vi alla en onödigt mörk framtid till mötes.