Wikipedias falska artikel om Dr Jackson med felcitat, mörkläggningar och felvinklingar

Wikipedia har en artikel om mig Dr Jackson.  Den skrevs för cirka 10 år sedan av Tommy Funebo, en hygglig person och jur.kand.

Tommy ville säkert väl men hans artikel blev ändrad och skruvad på av Gellert Tamas och SVT-journalister i bästa Stasi-stil. Vad annat kan man förvänta sig av dessa misslyckade individer.

Se f.ö. länken till ett BBC-reportage om de apatiska barnen: https://www.bbc.com/news/magazine-41748485

Jag personligen finner det illustrativt och stimulerande att svenska journalister offentligt visar att de ljuger som de gör men jag tycker synd om flyktingbarnen, de s.k. apatiska barnen.

Grundfelet i Wikipediaartikeln om mig är att de skriver att ”Dr Jackson påstår barnen simulerar”. Detta trots att jag påstått att de är utsatta för övergrepp.

Tommy Funebo m.fl. är antingen dysfunktionella eller så har de icke förstått att de gör flyktingbarnen illa.  Jag har åtskilliga gånger sagt till Tommy och journalizter att flyktingbarnen är utsatt för svåra övergrepp och genomgår ett stort lidande men det struntar uppenbarligen Tommy, Gellert Tamas och SVT/SR i.  De påstår fortfarande att ”barnen simulerar”- detta torde vara brottsligt att uttala.