Därför namnet GRIS på lögnaren och barntortyrinstigeraren Gellert Tamas OCH ALLA SOM GER HONOM STÖD

Thomas Jackson - Medical Doctor Phd - EVIDENCE BASED MEDICINE LIMITED | LinkedIn

Thomas GA Jackson MD, PhD. Director Evidence Based Medicine LTD, Leeds/UK

 

Kära läsare, och Twitterföljare!

Jag fick för två dagar sedan information att GrisGellert Tamas kommer ut med en ny bok på bokförlaget Gris-Polaris. Boken lär ha titeln ”Den Avgörande Striden” vilket speglar GrisGellerts narcissism. Mannen är en total lögnare med ett offentligt CV som minner om en parasitär psykopats. Alltså en person som gör karriär på att manipulera verkligheten och svärta ner andra människor.

GrisGellert är en man som måste varnas för. Jag har aldrig gjort en psykiatrisk undersökning av GrisGellert men jag har samtalat med honom på tu man hand augusti 2006. Bakgrunden var att jag visselblåste om att det förekom grova övergrepp av s.k. malingering by proxy karaktär på s.k. apatiska barn.  ALLA VET IDAG DETTA ÄR KORREKT.  Även Karolinska Institutet går idag på att många barn drabbas av en malingering by proxy situation.  Vilket jag föreslog, se inscannad artikel nedan redan januari 2006. Sannolik är 100% av barnen alltså alla barn drabbade av MAL-BP (förk.) vilket gör detta till en av världens största medicinska skandaler genom tiderna.   Jag kan enkelt påpeka detta eftersom ingen säger emot mig i dialog. Ingen svensk tidning förutom altmedia vågar släppa fram mig ty de värderar sin egen prestige högre än barn som lider – vilken oerhörd katastrof för journalistiken som profession.

GrisGellert mörklade avsiktligt denna artikel ni kan läsa nedan som var den enda artikel som den statliga utredningen SOU 2006:49 refererade om tvångssimulering. En artikel jag skrev som blev på sätt och vis tongivande för utredningen eftersom det var enda referensen till det som idag ses som korrekt diagnos. Och notera det är egentligen endast diagnos på en situation som en svag part försätts i av en starkare part.   GrisGellert gjorde dock reportaget i sin egen enskilda firma och han visste att kommunizten och SVT-chefen Nils Hansons hjärna går igång på vissa ting.  Jag gav GrisGellert en intervju runt 1,5 timmar. Jag märkte att GrisGellert icke frågade mig om vare sig diagnostik eller min politiska bakgrund. När en timme gått av intervjun jag gav GrisGellert i Åre och GrisGellert aldrig kom till skott på sakfrågan om de apatiska barnen misshandlades eller ej utan bara talade med mig om kultur etc så avbröt jag honom ty jag förstod att han hade någon form av agenda och för att få honom nöjd sa jag att ”JAG ÄR HELT EMOT MÅNGKULTUR” jag vill nämligen bo i ett sekulärt land på traditionskristen grund.  Detta för att sedan kunna gå vidare med sakfrågan. Men då bröt istället Tamas intervjun och sa ”Det räcker nu, det är många andra som också ska vara med”.

SEDAN REDIGERADE I SVT-PROGRAMMET ”SPELET OM DE APATISKA BARNEN” GRISGELLERT IHOP DETTA MITT UTTALANDE MED BILDER PÅ LIVLÖSA BARN PÅ BÅRAR OCH I RULLSTOLAR OCH FICK HELA FOLKET ATT TRO ATT JAG VAR EMOT BARNEN EMEDAN VAD JAG SAGT ÄR ATT JAG ÄR EMOT MÅNGKULTUR.

OCH DETTA SÄNDES PÅ BÄSTA SÄNDNINGSTID I SVT UPPDRAG GRANSKNING ÖVER HELA LANDET.

Jag bodde och arbetade i Storbritannien där jag f.ö. lärt mig diagnostik av tvångssimulerade tillstånd så mig gjorde det ingen skada.

MEN STACKARS APATISKA FLYKTINGBARN TY EFTERSOM GRISGELLERT TAMAS FRAMSTÄLLDE MIG SOM FRÄMLINGSFIENTLIG OCH NAZIST SÅ SLOGS ALL MIN TROVÄRDIGHET UNDAN FÖR ENS TANKEN ATT BARNEN VAR TORTERADE OCH TVINGADE TILL EXCEPTIONELLT PLÅGSAMMA TILLSTÅND.

GRISGELLERT ORDNADE MED ATT DESSA ARMA BARN DRABBADES AV ÅRSLÅNGA SONDMATNINGAR, SONDSVÄLT, SÄNGLIGGANDE, HOT OCH SLAG OCH ALDRIG VETA NÄR ELLER OM DE SKULLE KOMMA UR DENNA FRUKTANSVÄRDA SITUATION SOM INOM MEDICINSK VETENSKAP KALLAS MALINGERING BY PROXY ELLER I UK INDUCED OR FABRICATED ILLNESS IN CHILDREN.

GrisGellert Tamas är på nedan bild

Gellert Tamas får frihetspennan | GP

*********************************************************************************************************************************************

 

Dr Jackson föreslår garanterat korrekt diagnos på apatiska barn som GrisGellert mörklade.