5

Notera att nyaste dagboksnotat är överst och tidigare under. Det allra första notat från 2019-12-02 är alltså längs underst/ned.

 

 

Introduktion

Här kan Ni följa dag för dag (undantagandes när jag är ute och reser) olika dagboksnotat om insatser för att illustrera problemen inom svensk psykiatri som styrs av tyckande psykologer, inkompetenta psykiatriker köpta av industrin, genuint handlingsförlamade, konforma, odugliga och naiva tjänsteman inom SKL/SKR och socionomer och mentalskötare varav c:a 70% är inkompetenta och okvalificerade för jobbet – de sitter mest och skvallrar.

Igen: Notera att nyaste dagboksnotat är överst och tidigare under. Det allra första notat från 2019-12-02 är alltså längs underst/ned.

Som role model för den dysfunktionella psykiatrin använder vi förutom Region Västernorrlands sjukvårdsverksamhet dess korrupta SVT/SR etablissemang samt  Expo och visar på dessa medias samhällsdestruktiva, odemokratiska och patientfarliga verksamheter.

NATURLIGTVIS HÅLLER SVT/SR KÄFT NÄR JAG ÖNSKAR GENMÄLE OCH journalisterna på expo fortsätter sin journalistik utan att förstå att de försvårar för en psykiater som garanterat behandlar alla lika. Jag kan garantera mina läsare att dess småpåvar har ingen chans mot mig.   Därför undviker de konfrontation, därför nekar de genmäle och därför blir det bästa sättet att verka för en bättre psykiatri att polisanmäla dem, JK-anmäla dem, JO-anmäla myndigheter, IVO anmäla dem, driva enskilt åtal mot dem mm.  Och sist men inte minst skriva om dem! Så allmänheten kan fråga :   Vad gjorde Jackson för fel? Är det sant det han säger att två onödiga självmord skedde i Sollefteå? Är det sant som han säger att några patienter var gravt felbehandlade och att kompetensen på mottagningen var så låg att Sollefteåmottagningen inte ens förstod vad de gjort för fel?

Varför får inte Dr Jackson veta om det gick bra för hans patienter efter att han slutat?  Dr Jackson har anmält saken till IVO två gånger och IVO har svarat de sparar hans anmälningar inför en tillsyn men det är väl ändå rimligt att berätta för Jackson? Jackson var nämligen väldigt orolig att patienterna skulle utsättas för samma felbehandling igen när han slutat.

Mitt uppe i detta stora allvar skall vi försöka vara vänliga trots att attityddrivande mekanismer oftast formas av aggressivitet i olika skepnader och grader. Men låt oss lyssna på Region Västernorrland – vi skall i lugn och ro be dem förklara vad som hände.

De tweets som de uppgav som grund för att avsluta konsultavtalet är granskade av JK och bedömda som lagliga. Men vad var det då som egentligen låg bakom? Var det att jag högt och tydligt förklarat under många år att apatiska barnen är utsatta för en sanslös så kallad MAL-BP misshandel av SKL och Sveriges Landsting/Regioner och att en psykolog sagt till mig att de har apatiska barn i Sollefteå och att en erfaren barnläkare Jan Alm i Sollefteå sjukhus matsalen sa till mig ”Du har i alla fall rätt om de apatiska barnen”.

Kan det ha att göra med att Amanda Lind leg barnpsykolog och nuvarande kulturminister som deltagit i misshandeln av flyktingbarnen runt år 2009 då hon arbetade med apatiska barn fick kalla fötter när hon hörde att jag  som menar att alla som deltar i behandling av apatiska barn medvetet eller omedvetet deltar i grov barnmisshandel -arbetade där i hennes gamla division?   Miljöpartiet är det parti som mest förnekat övergreppen!   Barnpsykiatern Sven Roman som hjältemodigt försöker lyfta fram barnmisshandeln är själv miljöpartist men får kalla handen av minister och miljöpartisten Per Bolund.

DETTA KAN BLI EN STOR OCH FLERÅRIG THRILLER FÖR DE SOM ÄR INTRESSERADE I EN BÄTTRE PSYKIATRI, JURIDIK, MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER OCH HUR FÖRHINDRA BY PROXY ÖVERGREPP PÅ BARN.

 

 

*************************************************************************************************************************************************************************

Tilläggsarbete

2019-12-03:

Min släkt är från Älandsbro utanför Härnösand, familjen Näsström, därför är det lite speciellt att hjälpa Region Västernorrland att förbättra psykiatrin genom framför allt tre saker:

– stoppa de avskyvärda MAL-BP övergrepp som pågår inom barnpsykiatrin där barn lider svårt på grund av grav kompetensbrist hos Region Västernorrland

– säkerställa att de fyra patienter jag hade i Sollefteå som var gravt medikamentellt felbehandlade/dåligt omhändertagna fick god vård efter att jag slutat

– arbeta för att ansvariga ställs inför rätta då de bröt mot patientlagen om vårdkontinuitet.   Jag tror min farfar Gustaf Näsström i Älandsbro och min far Gunnar Näsström, ni vet han den egensinnige får-och hjortfarmaren utmed E4-n som var hare åt Gunder Hägg på 40-talet på friidrottstävlingar hade lyft på ögonbrynen och sagt – ”hua hua kan de inte ens behandla folket bra”.

 

När mitt konsultavtal bröts så kom det en kommentar i Läkartidningen, läs:

http://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2018/09/Hyrlakare-sparkas-efter-att-ha-uttryckt-extrema-asikter/

”Hyrläkare sparkas efter att ha uttryckt extrema åsikter

En hyrläkare som har arbetat i psykiatrin i Västernorrland har fått sluta på grund av sina extrema politiska värderingar. Han har ett förflutet i olika högerextrema partier.

Lakartidningen.se 2018-09-05
Regionledningen säger sig vara beredda på att det kan komma ett skadeståndskrav. Hyrbolagets besked i ärendet är, enligt Sundsvalls Tidning, att det inte gör några politiska ställningstaganden.

– Men naturligtvis kommer Region Västernorrland att hävda att detta inte är förenligt med våra värderingar. Därför har vi rätt att bryta avtalet, uppger Kristina Mårtensson, länsverksamhetschef för psykiatrin, till Sundsvalls Tidning.

Enligt henne finns inga anmärkningar om läkaren vare sig hos Inspektionen för vård och omsorg eller Socialstyrelsen. Det har inte heller inkommit några klagomål från patienter till regionen.

– Han har inte misskött jobbet. Det har jag inget belägg för. Men det är väl en tidsfråga innan det skulle komma klagomål.

Marie Ström, journalist

 

Saken spreds över världen bland annat till Breitbart.com som har 20 miljoner läsare, kommentarsfälten var fyllda av sympatier för mig, läs:

http://www.breitbart.com/europe/2018/09/05/swedish-doctor-fired-posting-anti-migrant-comments-social-media/

 

************************************************************************************************************************************************************************************

2019-12-02

2019-12-02: På denna sida kommer jag att beskriva vad som sker när en erfaren psykiater som kan diagnostik och själslig medicinering väldigt väl och har stor boklig kunskap och erfarenhet från tre länder som specialistläkare i psykiatri möter en psykiatri i Sollefteå Region VästerNorrland som stundtals är medioker, direkt patientskadlig och har psykiatriskt okunniga socionomer och psykologer som chefer. Det hela kommer att relateras till allvarliga felbehandlingar som undertecknad Dr Jackson upptäckte till rent kriminella handlingar som grovt förtal. Psykiatriskt felbehandlade patienter suiciderar alltför ofta ty de kan ha fel diagnos eller stå på fel medicin eller fel doser. Omständigheter som socionomer och psykologer i stort sett helt saknar perspektiv på.
Alla insatta vet idag att undertecknad haft rätt i apatiska barn tragedin alltså att barnen grovt misshandlas till apati. En varning som jag allt sedan år 2006 lät ljuda över landet. Men SKL och okunniga barnpsykiatriker gav sig ej – de fortsatte att delta i misshandeln. På samma sätt som okunniga psykiatriska team över hela Sverige vägrar ändra sig om de ”låst fast sig” vid fel diagnos och/eller felaktig medicinering .
Det som gör Region Västernorrland till en extra intressant motståndare för Dr Jackson är att de sedan många år bedriver systematisk misshandel på apatiska flyktingbarn – sannolikt på grund av ren inkompetens – detta kom väl fram i en artikel i SVT denna höst.
Läsarna kommer här få ta del av polisanmälningar, JO-anmälningar, anmälningar till IVO och JK och bilda sig en egen uppfattning om vad som händer inom psykiatrin i Region Västernorrland.
Jag kommer att göra dagliga notat om denna unika sak då en erfaren psykiater går till strids mot en hel region, mot en psykiaterkår och därtill mot SVT/SR som bidrog till ren patientmisshandel. Så – häng med i den dagliga rapporteringen!