9

Startsida 2020-02-23 fram till och med 2020-04-02

 

Operation Ansgar dokument 1

Följ dokumenten 1 och framåt under inlägg fr.o.m. 2020-02-23

 

Bästa läsare,

jag kan nu efter många års jobb som klinisk läkare fokusera mer än tidigare på den tragedi i Sverige som kallats ”Sveriges apatiska barn”.

Det har varit stor tankemöda bakom hur jag ska anlägga ett systematisk grepp på denna fråga som berört i stort sett hela det svenska etablissemanget. Nu idag söndag 2020-02-23 har jag suttit och prövat olika perspektiv allt från att se på svensk journalistisk tradition, alltså att anlägga vinklar, ofta mörkläggande och ljugande till historiska skeenden som kan förklara varför det svenska etablissemanget agerat så dysfunktionellt i denna fråga om apatiska barn.

Som Ni kanske vet tog Magasinet Filter september 2019, alltså förra året, upp barnperspektivet vilket är det jag arbetat med i alla år men blivit intensivt motarbetad av svensk dagspress, etermmedia och förlagsverksamhet.

Nåväl. Jag har dragit slutsatsen att bästa sättet för mig att börja denna mastodont uppgift på är att konkret berätta vad som hände mig som visselblåsare.

Dels för att jag kan det bättre än någon annan, såklart, men också för att det illustrerar hur oerhört svårt det varit att gå emot en medialavin av lögner, förenklingar, mörkläggningar, och genmälesnekande. Samt oginhet från svenska journalister, bokförlag, etermedia som SVT/SR och TV4, redaktioner, myndigheter som granskningsnämnden och även rättsväsendet som vägrat ge mig utrymme att föra fram basal, enkel och konkret information från engelska och amerikanska experter.

Jag har sedan funderat en del på i vilket tonläge jag skall berätta. Jag gjorde därför denna opinionsmätning för fem timmar sen på Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det brukar vara några hundratal på ett dygn som röstar när jag frågar på detta vis över Twitter. Som ni kan se har jag efter 5 timmar fått ett relativt signifikant önskemål om att jag ska skriva i juridiskt saklig korrekt.

Och så pass demokratisk och artig är jag att jag gör ett försök med det. Alltså vara saklig och korrekt!

Jag ber mina följare noterar att första åren 2005-2006 var jag just det.  Alltså juridiskt saklig och korrekt. Men ett enigt mediaetablissement överöste mig med hot, missaktning och lögner år efter år. Jag skall lägga upp dessa artiklar här på min sida så förstår Ni att jag blev Sveriges genom tidernas mest förföljde läkare. Ingen kan konkurrera med mig. Läkare som mördar, styckar, pedofiler, våldtäktsmän, ekonomiska brottslingar har vill jag utlova endast fått högst 10% av den smutskastning jag råkat ut för.

Men jag är stark. Jag har en kristen tro och alltid stått upp mot subkulturer som vill skada den svage oavsett om det beror på låg kompetens hos vårdpersonal eller kriminella organisationer.

Här kan ni läsa första gången journalister skildrade mig som en dålig läkare. Själv texten är så kränkande så ingen kan ana 🙂    Jag ska lägga upp hela texten här på min blogg inom någon vecka. Det komiska var att ena journalisten som nu plockat bort sitt namn sa till mig ”Det är i alla fall ingen som klagat på din medicinska kompetens”. Men det kom icke med i artikeln 🙂

Så här skriver en journalist om mig i slutet av sin artikel:

I Uppdrag granskning Thomas Jackson blev känd utanför medicinska kretsar när han uttalade sig i programmet Uppdrag granskning i samband med debatten om de apatiska flyktingbarnen. Han hävdade då att föräldrarna tvingar barnen att simulera.”

Ja, egentligen borde jag tacka denne förtalande journalist. Artiklen är nämligen från år 2006 och finns dokumenterad på Kungliga Biblioteket och visar otvetydigt vem som egentligen var först i Sverige med att avslöja dessa grova övergrepp som Magasinet Filter nu 13 år senare avslöjar.

Dr Jackson hade ju tydligt sagt det redan år 2006 i SVT! Om flyktingbarn barn som slås och hotas till tystnad, om barn som svälts till dödens gräns under mångåriga processer av tortyr.

Men varför lyssnade ingen och varför gav ingen honom möjlighet till genmäle?

Jo, jag är just den högerextreme läkaren som Expressens Ann-Charlotte Marteus http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/chefernas-floskler-ar-rena-hanet-mot-vardpersonalen/för 10 dagar skrev icke bör få arbeta i Sverige. Hon mörklägger helt bakgrunden att jag ej hade jobbat i Sverige på 7 år, blev erbjuden jobb på andra ställen men sökt mig till Region Västernorrland JUST FÖR att jobba vid Sollefteå Sjukhus där det kända BB-upproret pågick. BB-upproret hade, som jag, blivit ordentligt misshandlat och felvinklat av Uppdrag granskning och jag gick varje dag under flera veckor och talade med demonstranterna att vi måste göra nåt nu när jag är här för att sätta dit SVT. Jag talade med den inofficiella kvinnliga kampanjledaren över telefon och sms (har kvar dem). Hon ville ha mediauppmärksamhet före valet. Jag ville ha det EFTER.  Veckan före valet beslöt jag dock för att gå ut och twittra provokativt – ty jag visste att då ”blir det liv i luckan” – mina 5 tweets kom över hela Sverige och jag blev utmålad igen som världens sämsta och farligaste läkare.

Jag hade t.o.m. förberett det hela två månader före jag gick ut på Twitter genom att blogga http://jajj.se/vad-ar-passande-for-en-lakare-att-blogga-facebooka-och-twittra-om/

Här har ni förresten länken till mina 5 tweets. Expressen och SVT säger jag vill skjuta invandrare. Vilka idioter, jag talar ju om självförsvar för personer i yttersta nöd/livsfara.

http://jajj.se/5-tweets-som-fick-dr-jackson-avskedad-fran-offentlig-sjukvard-i-sverige-forklaringar-och-kommentar/

Alltså hela Sveriges journalistkår anser jag icke skall få arbeta i Sverige. Men Socialstyrelsen ger mig stöd likaså Läkarförbundet. Men journalisterna och mindre kompetenta landstingstjänstemän anser jag har fel värdegrund. Då spelar det ingen roll om läkaren hör till Sveriges skickligaste, mest belästa och mest erfarna.  Vill gärna berätta för läsaren att i de fall artikeln som den trevlige journalisten tar upp så var det jag, och ingen annan, som slutade på vårdcentralerna ty det var rena förtidspensionsfabriker. De höll för låg kvalitet och jag har krav på mina medarbetare.  Andra läkare ser bara på penningen – det är för min kristna värdegrund främmande. Självklart ser jag på den sjuke patienten i första hand. Skall förklara mer vad det handlade om lokalt vid de vårdcentraler jag vägrade vara kvar när jag inom 1-2 veckor publicerar artikeln.  En sak lärde jag mig under mina tio år i England – ”If you dont react you become a part of the problem” – det gäller alltså läkare och personal som medverkar i lågkvalitativ vård. Jag medverkar aldrig i lågkvalitativ sjukvård. Jag slutar.