SIS-hem: KLassisk konservativ politik krävs för trygghet

Tyvärr är svenska vårdsamhället genompolitiserat.

Politiker, och ansvariga tjänstemän är i ordets rätta bemärkelse hjärntvättade med den s.k. värdegrundsjournalistikens pseudodemokrati där anarki och ansvarslöshet gör livet till en behaglig tillvaro för politiker och chefer. Detta eftersom de bekvämt kan luta sig tillbaks och mena att ”värdegrunden känns i alla fall rätt”.

Pseudodemokratin med dess människofientliga konsekvenser är ett arv av 60 års lekstuga av ansvarslösa okristliga politiker. Icke bara av vänsterblocket utan även av KD, och M under Reinfelt. SD är i ärlighetens namn de enda som fört fram politik som kan skydda barnen men de är så hårda mot sina egna politiker så dem kan man ju icke rösta på. Hoppet för de utsatta barnen står till M och L:s konservativa hörnpelare.

Vill Du donera till en verkligt konservativ barnskyddsorganisation – Dr Jacksons Barnefond i Norge – som planerar öka sin verksamhet i Sverige så kontakta Dr Jackson på 004792277296 mobil, sms eller samtal. Vi bygger på analytisk psykologi, moral och sunt förnuft – ICKE PÅ SVENSKA ETABLISSEMANGETS ANSVARFRÅNSKRIVANDE S.K. VÄRDEGRUND.

/Nyheten nedan publicerades av SVT:s ansvariga utgivare 2023-03-22